Επαγγελματικές λύσεις

Προϊόντα για επαγγελματική χρήση

Η εύρεση της κατάλληλης λύσης για κάθε εργασία καθαρισμού αποτελεί σημαντικό οικονομικό παράγοντα στους τομείς της βιομηχανίας και του εμπορίου. Οι περιβαλλοντικοί παράγοντες διαδραματίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο. Γι' αυτό έχουμε προσαρμόσει την ευρεία γκάμα των προϊόντων μας ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις του επαγγελματία.
 
T_12_1_ecoefficiency_hotel
Αυτοκίνητο

Αυτοκίνητο

Λύσεις καθαρισμού που εξασφαλίζουν απόλυτη καθαριότητα σε αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και συνεργεία, παρέχοντας έτσι τη βάση για ασφαλή εργασία.
Μεταφορές

Μεταφορές

Καινοτόμες τεχνολογίες καθαρισμού για πρατήρια καυσίμων και τις υπηρεσίες που παρέχουν.
Αγροτική Οικονομία

Αγροτική Οικονομία

Καινοτόμα μηχανήματα και νέα concepts από την Kärcher, που βοηθούν στη διαχείριση των διάφορων απαιτήσεων στον τομέα της αγροτικής οικονομίας.
Κατασκευές

Κατασκευές

Επαγγελματικά μηχανήματα καθαρισμού, που ανταποκρίνονται πλήρως στις πολλαπλές προκλήσεις καθαρισμού στον τομέα των κατασκευών και της βιομηχανίας.
Καταστήματα Λιανικής

Καταστήματα Λιανικής

Οι λύσεις καθαρισμού της Kärcher για καθαριότητα και τάξη σε εμπορικά κέντρα, καταστήματα λιανικής και χονδρικής.
Εργολάβοι Διαχείρισης Κτιρίων

Εργολάβοι Διαχείρισης Κτιρίων

Καινοτόμα προϊόντα που εγγυώνται υψηλό επίπεδο καθαριότητας, αποτελεσματικότητας και ευκολίας στη χρήση για τον καθαρισμό κτιρίων και προσόψεων.
Βιομηχανία

Βιομηχανία

Προϊόντα και λύσεις καθαρισμού πλήρως προσαρμοσμένα στις ειδικές απαιτήσεις των τομέων του Εμπορίου και της Βιομηχανίας.
Φιλοξενία

Φιλοξενία

Επαγγελματικά συστήματα καθαρισμού για τη διατήρηση της υγιεινής σε ξενοδοχεία και εστιατόρια.